News Flash:

Din ce etnie face parte de fapt, Carmen Tănase. Actrița a dezvăluit totul. Cu siguranță nu te așteptai la așa ceva

11 Februarie 2022
3615 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Actrița Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite din industria teatrului românesc. De-a lungul timpului, Carmen a avut un real succes în cariera de actriță. Însă, e clar că artistei nu i-a fost deloc ușor. Rolul care a consacrat-o și a făcut-o să intre în istoria telenovelelor, a fost nimeni altul decât „Flăcărica”, cea cu care marea actriță rezonează și în prezent.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Carmen Tănase a răspuns la numeroase întrebări despre carieră și viața personală. Însă, o întrebare neașteptată avea să vină din partea lui Denise.

Ce a răspuns Carmen Tănase la întrebarea: „Ai inimă de țigancă?”
Nu mulți oameni știu de fapt din ce etnie face parte Carmen Tănase. Probabil că în urma personajului „Flăcărica” pe care artista l-a interpretat ireproșabil de bine, oamenii au crezut că ar putea avea sânge de țigancă, sau că e chiar pură româncă. Însă, adevărul este cu totul și cu totul altul. Se pare că faimoasa artistă provine dintr-o familie de greci și nemți.

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu.”, a povestit Carmen Tănase în cadrul emisiunii.

Carmen Tănase a făcut cursuri de artă teatrală
Carmen Tănase este cu adevărat o actriță înnăscută. Frumoasa artistă a urmat în anii 80 cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, cu specializarea, Actorie. De-a lungul anilor, Carmen a interpretat o mulțime de roluri pe scena teatrelor din România și a jucat în numeroase filme și seriale din care a ieșit una dintre cele mai iubite actrițe din țară. https://substantial.ro/din-ce-etnie-face-parte-de-fapt-carmen-tanase-actrita-a-dezvaluit-totul-cu-siguranta-nu-te-asteptai-la-asa-ceva-video/

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 33 queries | Mysql time :0.055950 (s)