Din  luna mai, clujenii își pot comanda produsele preferate Napolact online, accesând platforma https://e-shop.napolact.ro/. Cumpărăturile făcute în mediul virtual au devenit fireşti și, astfel, FrieslandCampina România a dorit să ofere și clienților Napolact oportunitatea de a comanda online produsele lor favorite direct din magazinul din Cluj-Napoca. Serviciul este valabil momentan doar pentru clujeni. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

 

În plus, pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziționa și dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din ţară, poate intra pe platformă și cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donații ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

 

“Lumea din jurul nostru se schimbă de pe o zi pe alta, online-ul a devenit noul normal și ne-am doritsă venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru. Pentru că tot timpul suntem preocupaţi să facem lucrurile așa cum se cuvine, ne dorim ca, odată cu lansarea platformei, să venim și în întâmpinarea celor care au cea mai mare nevoie de ajutor în perioada aceasta dificilă. Astfel, oferim posibilitatea de a achiziţiona şi dona produse Napolact către Banca pentru Alimente Cluj, prin intermediul căreia acestea vor ajunge la cei care au cea mai multa nevoie de ele.  Fiecare donație de produse este astfel dublată de companie și sperăm ca, împreună cu clienții noștri, să ajutăm cât mai multe persoane”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

"Ne bucură mult contribuția creativă a celor de la Napolact, prin care și-au asumat să ajute Banca pentru Alimente Cluj proporțional cu vânzările lor de produse. Astfel, noi vom putea ajunge cu produse alimentare la un număr cât mai mare de beneficiari. Continuăm și după

acest proiect colaborarea, pentru că Napolact și-a exprimat dorința de a deveni partener oficial al Băncii pentru Alimente Cluj. Vă invit pe toți să fiți parte din acest parteneriat, cumparând produsele Napolact de pe noul site", afirmă Cami Gui, Președintele Băncii pentru Alimente Cluj.

 

De la începutul stării de urgență FrieslandCampina România a donat peste șase tone de produse Napolact către spitale si asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul V Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.

coral