Cristi Borcea a ajuns luni seara, in jurul orelor 23:00, de urgenta la Spitalul Floreasca. Fostul sef dinamovist, aflat de cateva luini bune dupa gratii la Penitenciarul Jilava, a fost internetat la sectia de cardiologie vasculara si pus imediat pe un tratament de specialitate.

Potrivit wowbiz.ro, conditiile in care ex-actionarul ”cainilor rosii” traieste acum in inchisoare si-au pus iar amprente asupra sanatatii, astfel ca, in aceste momente, Cristi Borcea are iar probleme cu inima! Persoane apropiate barbatului au facut dezvaluri legate de ultima internare a afaceristului!

”Se simtea foarte rau in celula, asa ca, imediat, a fost dus la investigatii la clinica penitenciarului! Dupa primele analize insa, s-a ajuns la concluzia ca el trebuie transportat la Floreasca! Starea lui era delicata si nu s-a riscat nimic. Putea face oricand un preinfarct si situatia s-ar fi complicat! Bine ca s-a ajuns la timp la spital si Borcea a intrat sub observatia specialistilor! Este tinut acum sub observatie, monitorizat permanent si pus pe o medicamentatie corespunzatoare”, au povestit apropiatii lui Borcea.

 

coral