Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga a anuntat marti ca a demisionat din functie, dupa ce premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Transporturilor Razvan Cuc demiterea sa.

 „Avand in vedere importanta dezvoltarii infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanesti si faptul ca pentru a reusi sa atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de buna credinta si de colaborarea neconditionata a tuturor factorilor de decizie din Romania precum si in urma unei discutii pe care am avut-o cu Presedintele Consiliului de Administratie, Costin Mihalache, am decis sa renunt la functia de Director General al CNAIR S.A.

In opinia mea acesta este si sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dancila, pe care il respect.

Bineinteles ca am sa continui sa fac toate eforturile pentru a sprijini in continuare proiectele importante de infrastructura, indiferent de pozitia sociala sau de functia pe care o voi ocupa in viitor.

Va asigur ca pe intreaga perioada a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a debloca proiectele de infrastructura sau pentru a le continua pe cele aflate deja in derulare, astfel incat romanii sa beneficieze de o infrastructura moderna asa cum este normal sa existe intr-o tara europeana.

Asa am reusit sa lansez impreuna cu ceilalti colegi din CNAIR proiecte in valoare de aproape 4 miliarde de euro care in mod sigur vor asigura Romaniei in urmatorii ani dezvoltarea necesara unei economii europene.

Sper ca si cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR sa inteleaga responsabilitatea pe care o presupune aceasta functie”, a comunicat Neaga.

coral