Daniela are 23 ani si este din comuna Piscu Vechi, din Dolj, iar acum trei saptamani a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. Tanara are nevoie de tratament, iar costurile se ridica la 300 de euro in fiecare saptamana, bani pe care familia fetei nu isi permite sa-i achite.

Daniela a fost gasita de salvatori in stare de inconstienta si a fost transportata la spitalul din Craiova, ulterior la Bucuresti, iar acum urmeaza a fi transportata la Targu Mures.
In urma accidentului i-au fost afectate mai multe parti ale corpului, cel mai afectat fiind capul! In acest moment, starea Danielei merge spre bine insa are nevoie de tratament pentru a se recupera.

Apel disperat

„Draga mea prietena Daniela are 23 ani si este din comuna Piscu Vechi iar acum trei saptamani a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. In acest moment, starea Danielei merge spre bine insa are nevoie de tratament pentru a se recupera.

Tratamentul costa 300 € pe saptamana, suma pe care familia nu si-o poate permite… iar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru!”, au postat prietenii tinerei pe paginile de socializare.

IONESCU IRINA MIHAELA

IBAN: RO43RNCB0136091925530005

SWIFT CODE: RNCB RO BU

coral