News Flash:

Distincțiile AFER pentru cea mai bună carte și cel mai bun articol științific din domeniul economic merg către autori din cadrul UBB

25 Noiembrie 2019
1442 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB 1

Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) a decernat în 21 noiembrie 2019 premiile anuale pentru cele mai bune publicații științifice din domeniul economic ale cadrelor didactice și cercetătorilor din universitățile românești. 

Atât distincția pentru cea mai bună carte din domeniul economic publicată în 2018, cât și pentru cel mai bun articol științific publicat într-o revistă din domeniul economic în 2018 au fost acordate unor cadre didactice ale Universității Babeș-Bolyai: Lăcrămioara Radomir și, respectiv, Darie Moldovan, ambii de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

  • Distincția AFER „Cea mai bună carte din domeniul economic publicată în 2018”: Lăcrămioara Radomir & Alan Wilson (2018) Corporate reputation: the importance of service quality and relationship investment. In ”Partial Least Squares Structural Equation Modeling. Recent Advances in Banking and Finance”, Springer

Lucrarea este disponibilă la https://doi.org/10.1007/978-3-319-71691-6_4, fiind indexată în Web of Science Book Citation Index.

  • Distincția AFER „Cel mai bun articol științific publicat într-o revistă din domeniul economic în 2018”:  Floris Devriendt, Darie Moldovan & Wouter Verbeke (2018) A literature survey and experimental evaluation of the state-of-the-art in uplift modeling: A stepping stone toward the development of prescriptive analytics, Big Data, 6 (1)

Lucrarea este disponibilă la https://doi.org/10.1089/big.2017.0104, revista fiind indexată în Web of Science, având un scor absolut de influență de 0.986 în 2018 și fiind situată în cuartila valorică Q1 în funcție de acest scor.

Acordarea de către AFER (o asociație națională care include aproape 60 de facultăți cu profil economic) a acestor distincții unor lucrări științifice elaborate de către membri ai UBB reprezintă o confirmare și o recunoaștere la nivel național a calității activității de cercetare derulate în cadrul universității în domeniul economic.

Cele mai recente ediții ale clasamentelor internaționale plasează UBB în topul 500 al celor mai bune universități din lume, conform ierarhizării QS în domeniul economic, fiind singura universitate din România poziționată în această ierarhie sectorială. Totodată, universitatea se regăsește în topul 600 al celor mai bune universități din lume conform ierarhizării THE (Times Higher Education) în domeniul economic, alături de alte trei universități din România.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

distinciile afer lucrare economie ubb fsega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 33 queries | Mysql time :0.081718 (s)