In familia celebrei cantarete Andreea Balan se petrece un divort ”la dublu”. Socrii vedetei se despart oficial, dupa zeci de ani.

Despartirea cuplului Andreea Balan – George Burcea se pare ca nu este singurul eveniment neplacut care are loc in familia indragitei artiste. Dupa zeci de ani, socrii cantaretei sunt decisi sa-si incheie definitiv socotelile.

„Acum ea a bagat actele”

Cu toate ca socrii cantaretei s-au separat de foarte mult timp, acestia n-au divortat in mod oficial. Iar acum, mama lui George Burcea pare sa fie mai hotarata ca niciodata sa se desparta de barbatul impreuna cu care are patru copii.

”Cand am vrut eu, n-a fost de gasit, iar acum a inaintat ea actele de divort. In urma cu multi ani, cand am bagat eu actele, instanta n-a gasit-o pe mama lui George, iar divortul nu s-a pronuntat. Acum ea a bagat actele, iar procesul de divort se afla pe rolul Judecatoriei Buftea”, a declarat Nelu Burcea.

Nelu Burcea s-a „spovedit”!

 Socrul Andreei Balan a explicat cu ce greutati s-a confruntat la scurt timp dupa ce sotia lui a plecat de acasa cu cei patru copii.

Concubina m-a pacalit sa semnez niste acte. Noi eram colegi, lucram la aceeasi fabrica. Si pentru ca mi-am pus semnatura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de  puscarie. Am facut crima. Imi asum acest lucru. Dupa ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasa, ne-am certat si am taiat-o. Dar lucrurile nu sunt asa cum s-au spus.

Cea mai mare lovitura avea patru centimetri, asa cum arata si in raport. Ea s-a speriat si a facut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat si regret si acum. Imediat ce am constientizat, m-am dus si m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de puscarie. Daca intram pe actele pe care ea m-a pus sa le semnez faceam 25 de ani”, a declarat Nelu Burcea.

coral