Roxana Ciucă, reporter Antena 3 transmitea din fața vilei Clejanilor despre situația Margheritei, care a fost prinsă drogată la volan, la ora 6 dimineața, după ce a provocat un accident rutier, din fericire fără victime. Viorica a ieșit pe poartă și s-a năpustit efectiv asupra ei.

Aceasta a stropit-o cu lapte și apoi a pus furtunul cu apă pe ea și pe operatorul care filma, în timp ce-i înjura pe jurnaliști. „Ce aveți cu noi, de ce vă comportați așa?” i-a strigat Roxana Ciucă Vioricăi de la Clejani. Cântăreața a închis ulterior poarta și a continuat însă să adreseze injurii.

În loc să aibă grijă de educația propriilor copii, renumita artistă a găsit de cuviință să-și verse furia pe jurnaliștii care-și făceau jobul, fapt pentru care s-a scuzat ulterior soțul acesteia, Ioniță.

„Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează,” a spus Ioniță după reacția halucinantă a Vioricăi de la Clejani.

coral