Doi polițiști de frontieră au fost înjunghiați la Vama Nădlac de călăuze care încercau să ascundă opt migranți într-un tir plin cu marfă. Întreaga operațiune era filată de autoritățile române de mai multă vreme, iar în momentul flagrantului, traficanții și muncitorii au încercat să fugă.

Intervenție de amploare la Vama Nădlac, unde autoritățile române au prin în flagrant traficanții de persoane în timp ce încercau să transporte într-un tir cu marfă opt muncitori. Călăuzele au devenit violente, iar doi dintre polițiști au fost înjunghiați. Traficanții au încercat să fugă și mai multe echipaje au fost mobilizate pentru căutări, folosindu-se inclusiv un elicopter și o dronă. Ofițerii au tras 13 focuri de armă, capturând astfel doi dintre traficanți, al treilea fiind căutat și la această oră.

Muncitorii intenționau să ajungă în vestul Europei când au fost prinși de autoritățile române într-o parcare de pe autostrada A1 Timișoara-Arad.

Mai multe echipe de căutare au fost mobilizate, iar un elicopter a survolat zona pentru a-i găsi mai rapid. Paznicii parcării din apropierea Vămii Nădlac spun că astfel de incidente sunt frecvente.

„Stai noaptea singur, e destul de rău, periculos, periculos, mai ales pentru posturile fixe. N-avem ce să-i facem. Uitați pe aici, vin, circulă din șanțurile astea, merg peste tot.”, a declarat unul dintre angajați pentru DIGI24

Cei opt migranți au fost reținuți și audiați.