La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 00.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un conducător auto de 47 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Moţilor, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub inflenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedpsită de Codul penal. 

 

***

 

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat un conducător auto de 42 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce se deplasa pe strada Hăşdăţii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.   coral