Patrick McDonagh, un tanar de 19 ani, si sotia lui Shauna au murit intr-un tragic accident pe o autostrada din apropierea Londrei, dupa ce politia i-a confundat cu niste hoti si i-a urmarit pe drum.

Teribilul incident a avut loc pe 9 februarie.

Cei doi tineri proaspat casatoriti s-au aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit, a anuntat themirror.co.uk. Copilul care deja primise numele de Marie Sienna, trebuia sa se nasca pe 14 februarie. Un al doilea barbat prezent in masina alaturi de cei doi tineri soti a ajuns la spital, in stare grava.

Cu 20 de minute inainte de tragicul eveniment, politia fusese informata ca niste hoti comisesera o spargere si folosisera violenta. Oamenii legii au inceput urmarirea.

Cei de la Politie au spus ca au urmarit, din greseala, masina in care se aflau cei trei, un Renault Scenic, dar sustin ca au renuntat sa mai urmareasca acest vehicul inainte de accident. Speriat, soferul vehiculului a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un gard si apoi intr-un autocar.

Politia a confirmat ca, in urma cercetarilor, au realizat ca acest cuplu n-a fost prezent la locul unde s-a comis furtul pentru care ei pornisera urmarirea.
N-au avut nicio legatura cu furtul pe care il investigau politistii

„S-a confirmat, ca parte a investigatiei desfasurate de politie, ca ocupantii masinii Renault Scenic nu au fost de fata in momentul spargerii din Harrow”, au spus reprezentantii politiei britanice.

Familia indurerata a spus ca „cei doi abia asteptau nasterea fetitei lor. Patrick si Shauna formau un cuplu tanar, care abia se casatorisera si se iubeau foarte mult. Patrick era un sot devotat si ambii parinti abia asteptau nasterea fetitei lor, care urma sa aiba loc chiar de Valentines Day”.

Urmarirea a fost efectuata si cu un elicopter al politiei! Investigatorii au luat declaratii de la politistii aflati in misiune, au luat imaginile filmate din elicopter si se vor folosi de ele pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs tragicul eveniment.

„Gandurile mele se indreapta spre familiile si prietenii celor doi, Patrick si Shauna, catre cei accidentati si catre toti cei afectati de acest accident”, a spus politistul Jonathan Green.

„Trebuie sa stabilim exact toate circumstantele din jurul acestui teribil accident. Am declansat o investigatie separata asupra evenimentelor care au dus la aceasta coliziune”, a mai declarat Green. coral