Patru persoane au fost reținute miercuri seara, la Dej, în urma unor percheziții efectuate de DIICOT într-o casă din municipiu, dar și în Ciceu-Mihăiești, din Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au descins miercuri seara la o adresă de pe strada Mărărșești din Dej, unde polițiștii au găsit o cantitate impresionantă de droguri. Totodată, mascații, însoțiți de jandarmi și polițiști, au efectuat percheziții la domiciliile altor persoane, una dintre adresele vizate fiind o casă din localitatea bistrițeană Ciceu-Mihăiești.

Și aici s-au găsit cantități mari de cannabis, drogurile fiind cultivate de către cei implicați pe un teren de lângă râul Someș, din localitatea menționată.

În urma perchezițiilor efectuate aseară, patru persoane au fost reținute. Este vorba despre doi tineri din Dej, unul din Ciceu – Mihăiești, pe terenul căruia au fost cultivate drogurile, dar și o persoană din Pintic.

Cei patru reținuți aseară pentru 24 de ore vor fi prezentați azi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

coral