Lumea muzicii este din nou in doliu. Compozitorul american LaShawn Daniels, cel care a creat hituri pentru Beyonce, Whitney Houston si Lady Gaga, a murit la varsta de 41 de ani intr-un accident de masina.

Incidentul tragic in care si-a pierdut viata compozitorul american a avut loc in Carolina de Sud. Sotia acestuia este cea care a facut public tristul anunt. „Cu adanca intristare si tristete profunda, anuntam trecerea in nefiinta a mult iubitului nostru sot, tata, membru al familiei si prieten, Lashawn Daniels care a fost victima unui accident mortal de masina in Carolina de Sud. …A fost un om extrem de credincios si un stalp al familiei noastre”, se arata in comunicatul familiei.

In anul 2001, LaShawn Daniels a fost premiat cu Grammy pentru piesa ,,Say My Name'', interpretat de trupa Destiny's Child. Artistul a mai colaborat si la piese cantate de Michael Jackson si Jennifer Lopez.

Actor celebru, implic intr-un accident rutier grav

Kevin Hart, cunoscutul actor pentru rolurile precum ,,Ride Along'' si ,,Jumanji: Weelcome to the Jungle'', a fost implicat intr-un grav accident rutier, duminica dimineata. Hart a fost primul scos din masina aviarata si transportat la spital. Dupa cateva investigatii, medicii au hotarat sa-l supuna la o inteventie chirurgicala la spate, ramanand pentru cateva zile in spital. Sotia acestuia a declarat pentru platforma online TMZ ca actorul este constinent si se recupereaza.

coral