Frumoasa Ramona Lazuran trece prin momente dificile dupa ce a suferit o pierdere care a marcat-o profund. Bunicii sunt, pentru cei mai multi dintre noi, puncte de reper fundamentale ale copilariei si adolescentei, cu totii amintindu-ne de vacantele petrecute la acestia si de sfaturile pe care le-am primit din partea lor.

Bunicul Ramonei Lazuran s-a stins din viata, iar vedeta a postat un mesaj emotionant in mediul online, scriind ca si-a rugat bunicul ”sa mai astepte”, numai ca acesta ”nu a mai putut”.

”Toate serile copilariei mele au fost rasete si fericire in casa lor, pe bratele lor… L-am rugat sa ma astepte… N-a mai putut”, a scris Ramona Lazuran pe pagina sa de socializare.

”Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, ”Dumnezeu sa il ierte!”, ”Sincere condoleante ”, ”Bunicii nu mor niciodata…ei traiesc prin noi in fiecare zi sunt doar ingeri care trebuie sa isi sfarseasca calatoria pe acest pamant…..sincere condoleante ”, ”Imi pare rau! Condoleante!”, au fost doar cateva dintre comentariile lasate de internauti in dreptul fotografiei postate de Ramona Lazuran in mediul online.

Ramona Lazuran: ”Intr-un cuplu e mai greu sa visezi de unul singur”

Ramona Lazuran a marturisit, mai demult, ca un copil iti poaye schimba viata, din toate punctele de vedere, prioritatile devenind cu totul altele. La vremea respectiva, vedeta a recunscut ca nu are nevoie de bona pentru a fi o mama si o gospodina perfecta.

„O data cu nasterea unui copil ti se schimba complet viata, din toate punctele de vedere. Si prioritatile, in acelasi timp. Fac de toate in casa. Nu am bona, menajera, asa ca incerc sa ma descurc cum pot. Incerc sa am grija de Maya si sa imi tin si casa curata si sa fac si cate o lingura de mancare gatita. Nu exista saptamana sa nu fac cate o supa de pui, mancarea preferata a Mayei. Cand am cate o emisiune sau evenimente, ma ajuta soacra mea si are grija de ea”, a spus Ramona.

coral