Clubul de fotbal Universitatea Cluj își ia rămas bun de la Nea Titi, un om a cărui inimă a bătut până în ultima clipă pentru ”U”. Valer Bondor sau Nea Titi, așa cum îl cunoșteau suporterii, s-a stins din viață. 

”Astăzi ne luăm rămas bun de la un suflet care a trăit tot timpul pentru ”U”, un om a cărui inimă a bătut până la ultima clipă pentru Simbol.

Valer Bondor sau Nea Titi ne-a părăsit și s-a înălțat în galeria marilor ”U”-iști din ceruri, însă povestea vieții lui rămâne mărturie a ceea ce înseamnă să iubești cu adevărat Universitatea.

A fost tot timpul alături de Universitatea, de la acel meci cu Carmen București din 1943, până la sărbătoarea promovării de la sfârșitul lunii mai, nu a fost o clipă în care să nu simtă pentru ”U”, chiar dacă au fost momente de fericire sau de tristețe, după cum ne mărturisea chiar el”, a anunțat ”U” Cluj.

“Echipa asta e dragostea vieții mele! Cu ea m-am născut, cu ea o să mor. Cu ea m-am bucurat, cu ea am plâns o viață întreagă”, îl citează pe Nea Titi suporterii pe pagina de Facebook Șepcile Roșii 1919.

”Îți suntem recunoscători Nea Titi pentru tot ce-am învățat de la dumneata și pentru tot ce-am moștenit. Odihnește-te în pace om frumos!

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 august, ora 11:00 la Capela Cimitirului Central – Valer Bondor (al nostru nea Titi) 1931 – 2022”, anunță suporterii Universității.

coral