Doliu în lumea fotbalului românesc după ce un cunoscut antrenor a fost răpus de COVID-19. Acesta se afla deja internat în spital de mai multe zile și starea sa s-a agravat.

Doliu uriaș în România. Selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19 a României, Florin Bugar, a decedat, joi dimineaţa, din cauza COVID-19, la doar 48 de ani, potrivit un comunicat publicat pe site-ul FRF.

Bugar, care era şi antrenorul echipei Piroş Security Arad, din Liga I feminină, a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie. Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat şi cu encefalită de etiologie COVID.

De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipele de băieţi şi fete ale clubului CFR Timişoara, echipa Piroş Security Arad şi echipele naţionale de junioare ale României.

”Veste tragică, atât pentru echipa noastră, cât şi pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 octombrie 2020, la ora 01:30, antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viaţa. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieţi dar şi cea de fete la CFR Timişoara, Echipa Naţională feminină a României sub 19 ani. Întreg staff-ul şi jucătoarele sunt alături familiei şi transmit sincere condoleanţe”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei arădene.

coral