La BOOKZONE este disponibilă cartea Din America, experiment în doi, de Elena Armas. De asemenea, tot din această librărie online mai poate fi comandat și romanul Din Spania, cu dragoste, care deja a ajuns un bestseller. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva informații interesante despre autoare și despre cărțile acesteia.

<![endif]–>

Elena Armas este o autoare spaniolă, care se consideră o romantică incurabilă, de unde și ideile pentru romanele sale. De asemenea, este o colecționară ,,maniacă” de cărți, ceea ce îl duce la disperare pe soțul său, domnul B. Înainte de a deveni scriitoare, a avut un cont de Instagram unde publica recenzii despre cărți. Într-o zi, și-a luat inima în dinți și a decis să scrie chiar ea un roman. Nu știa la ce să se aștepte, iar succesul a găsit-o nepregătită. Elena Armas este inginer chimist la bază și spune că se aseamănă destul de mult cu Monica din serialul Friends. Fiind o romantică incurabilă, își dorește ca fiecare cititor să găsească romanele sale atractive, să se extazieze împreună cu autoarea pe măsură ce trec paginile și să dorească să citească și mai multe romane de dragoste.

Conform Christinei Lauren, autoarea romanului Paradis de împrumut, cea mai nouă carte scrisă de Elena Armas – Din America experiment in doi – este „O minunăție de carte spumoasă și extrem de simpatică! În continuarea mult îndrăgitului său roman, Din Spania, cu dragoste, Armas ni-i prezintă pe optimistul Lucas Martín și pe puternica, dar totodată vulnerabila Rosie Graham, aducându-i laolaltă într-un mod inedit. M-am distrat copios citind povestea lor de dragoste! De la cap la coadă, acest roman e incredibil de distractiv!”

<![endif]–>

Protagonista cărții, Rosie Graham are numeroase griji și probleme. Și-a dat demisia pentru a se concentra pe o carieră secretă: vrea să scrie romane de dragoste și a primit un termen limită pentru noua sa carte.  Cu toate că și-a dat demisia, are o problemă destul de mare: este în pană de inspirație. Și cum toate acestea nu ar fi de ajuns, tavanul locuinței ei din New York se prăbușește. Hotărăște să se ducă la prietena ei Lina, însă aceasta i-a împrumutat apartamentul unuia dintre verii ei, Lucas. Rosie este surprinsă când acesta îi propune să locuiască împreună până când găsește o locuință adecvată. Curând, Rosie îl vede pe Lucas ca pe un cavaler modern, care umblă prin apartament având doar un prosop pe el și care gătește excepțional. Când Lucas află secretul lui Rosie, se oferă să o ajute să depășească pana de inspirație, invitând-o la câteva întâlniri romantice, bineînțeles totul sub formă de experiment. Rosie acceptă, însă își dă seama că termenul limită este mai aproape decât se aștepta. Comandă cartea și vezi cum se termină întreaga poveste.

Tot la BOOKZONE este disponibilă și cartea Din Spania, cu dragoste, o poveste despre cum să îți convingi familia că ești îndrăgostită. Catalina are nevoie de un partener la nunta surorii ei, după ce a mințit că are un iubit american. Toată lumea vrea să îl cunoască pe misteriosul care i-a furat inima, însă ea nu știe ce să facă. Are doar o lună la dispoziție, așa că în momentul în care un fost coleg arogant se oferă să o ajute, aceasta acceptă cu greu. Comandă cartea și vezi care este deznodământul.

Sperăm că ți-au plăcut cărțile recomandate și că le vei adăuga în biblioteca ta

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/JaH62ihQLuE coral