Doi tineri au spart două cabane din localitatea Negreni, județul Cluj. Metoda folosită de cei doi hoți a constat în întreruperea curentului electric din cele două imobile pentru a nu fi identificați de camerele de supraveghere aflate in înteriorul si exteriorul imobilelor. Prejudiciul a fost evaluat la 7500 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, s-a reușit identificarea a doi bărbați, de 25 de ani, din comuna Bucium, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj. 

„La data de 7 aprilie, cei doi ar fi pătruns  în interiorul a două cabane din localitatea Negreni, situate într-o zonă mai izolată, unde ar fi întrerupt electricitatea, reușind astfel scoaterea din funcțiune a camerelor de supraveghere montate și sustragerea mai multor unelte electrice”, au mai declarat polițiștii.

„Comiterea furturilor a fost sesizată la data de 11 aprilie, iar odată cu identificarea celor doi s-a reușit recuperarea prejudiciului cauzat, evaluat la 7.500 de lei”, a mai declarat IPJ Cluj

coral