Certurile se tin lant de Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Mama celor doi baieti, Maximus si Eduard, a facut o dezvaluire care ar putea fi considerata ca o rasturnare de situatie in cazul celor doi! Adriana Bahmuteanu a facut publica o reteta medicala, care a fost emisa in urma cu sase ani, si care i-ar apartine lui Silviu Prigoana.

 ”Am tacut ani de zile. Am tacut pentru ca l-am iubit, ca este tatal copiilor mei si fiindca nu mi-am dorit sub nicio forma sa se ajunga atat de departe!!! Acum, este momentul adevarului! Da, din pacate, un moment trist! Va spun si voua ceea ce eu stiam de foarte mult timp: fostul meu sot sufera de o afectiune psihica grava, ce cu greu isi poate gasi leac, si asta doar daca bolnavul vrea sa se vindece!!!  In urma cu sase ani, Silviu a acceptat sa mearga la un control la clinica medicala a regretatului psihiatru Florin Tudose. Acolo a fost examinat si, dupa mai multe teste, comisia medicala i-a pus diagnosticul de "tulburare bipolara" si i s-au dat mai multe medicamente, printre care si Depakin 500 chrono, prezent pe aceasta reteta semnata de una din doctoritele care l-au tratat, reteta pe care am reusit sa o sterpelesc din sertarul lui de acasa. Dupa cateva luni insa, a renuntat sa mai ia pastilele si…ce-a urmat stiti cu totii… Am plecat impreuna cu copiii si am pus punct acelei relatii nefericite. Imi este mila de Prigoana! Imi este mila de cum a ajuns sa fie si de incrancenarea cu care continua sa-mi poarte sambetele! Imi e mila de neputinta de a intelege ca bolnavii se trateaza la doctor si ca ce e mort nu mai invie!! E doar un biet nebun inconstient ca le face copiilor nostri un rau iremediabil, ca le presara in suflet otrava, ca ii invata sa-si urasca mama si ca ii cumpara cu lux si avutii!!! Asa sa ii ajute Dumnezeu!!!  Mai jos aveti reteta! O public aici fiindca nu o pot arata la tv. Si pentru ca e motivul pentru care, acum mult timp, am incetat sa il mai iubesc:ca n-a vrut sa se vindece”, este mesajul care insoteste fotografia cu reteta medicala.

Scandalul de proportii dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana continua. Cei doi au mers separat sa-l ia pe baiatul cel mare, Maximus, de la scoala, insa iesirea s-a lasat cu alte discutii.
 
"Astazi am mers sa iau copilul de la scoala, era si Adriana, nu a vrut sa se duca la ea. L-am trimis eu sa ii dea un pupic, copilul a intors obrazul ca sa il pupe ea, cum e si normal. L-a intrebat de ce nu vrea sa se duca la ea si a spus: pentru ca tu ma bati. Copilul a spus ca ea i-a dat spaga profesoarei sa declare atunci ca eu l-am batut la scoala", a declarat Silviu Prigoana intr-o emisiune tv.

Totodata, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu si-au vorbit in tot timpul discutiei, un prezentator tv fiind ”intermediarul” lor. Cei doi si-au aruncat vorbe grele, ba chiar acuze grave.
 
Adriana Bahmuteanu: ”Are tulburare bipolara, am reteta medicala. (…) Clinica a transmis in instanta raspuns, ca Silviu Prigoana este pacient. A facut uz de fals un doctor? Doctorita cu reteta traieste”.
 
Silviu Prigoana: ”Hai sa-ti povestesc cum e cu reteta. La o revenire a mamei copiilor mei la domiciliul meu, ca sa mai ciuguleasca niste bani, i-am spus ca nu avem ce discutia si ca sa mergem la domnul Florin Tudose. Eu am dus-o, acolo sunt si asistente care sunt in viata, a stat o ora de vorba si i-a zis ca sunt niste mici probleme si sa ii dea un tratament. Dar nu putea sa-i scrie numele pe reteta, fiind vedeta de televiziune, pentru ca dadea prost. Si i-am zis sa scrie numele meu. Eu o sa o dau in judecata pe doamna Adriana Bahmuteanu, sa faca dovada ca eu am un diagnostic de genul ala. Daca aveam diagnosticul ala, nu aveam permis de port arma, de pilot”.

coral