Andreea Mantea si Cristi Mitrea au avut o relatie tensionata, ba chiar nu si-au vorbit absolut deloc o buna perioada de vreme, inca de cand vedeta era insarcinata. Nici cand a nascut, lucrurile nu au devenit mai bune, abia in urma cu mai bine de un an, luptatorul s-a apropiat de fiul sau, dar si de Andreea.

Andreea si Cristi au o relatie foarte frumoasa acum, cel putin de prietenie. Cei doi s-au dat de gol pe retelele de socializare, la o postare facuta de bruneta. “Sa aveti o primavara frumoasa si plina de dragoste”, este mesajul postat de Andreea Mantea pe retelele de socializare,iar reactia lui Cristi Mitrea a venit imediat, intorcandu-i aceleasi urari. “Asemenea”, i-a raspuns tatal copilului.

Dupa ce Andreea a recunoscut ca exista un barbat in viata ei, fanii sunt convinsi ca acesta este tatal copilului ei, Cristi Mitrea. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, dar ceea ce stim este ca se inteleg de minune, mai ales David cu tatal lui, de care se simte foarte atasat.

”Am zambit undeva inlauntrul meu”

”Am zambit undeva inlauntrul meu, gandindu-ma ca poate intr-adevar as fi insarcinata, dar nu am vrut sa ma gandesc prea mult. In momentul in care am ajuns la cosmeticiana, am simtit ca durerea respectiva nu se mai duce asa cum se ducea in mod normal, am simtit ca se duce la el. Si atunci am stiut sigur ca sunt insarcinata pentru ca am simtit ca este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Si i-am zis fetei: „Gata, hai sa nu mai continuam!“ Am inventat niste scuze. Nu aveam cum sa-i zic: „Stii, cred ca eu sunt insarcinata, simt eu ca-l deranjeaza si as vrea sa ne oprim“. Am iesit de acolo, stiam ca e o farmacie pe colt, m-am dus repede, cand am vazut cata lume era am renuntat. Am sunat o prietena sa-mi ia un test de sarcina si m-am dus la ea sa-l fac. Nici macar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatal lui David) n-am vrut sa-i zic pana n-am fost sigura”, a povestit vedeta Kanal D in urma cu ceva timp.

coral