News Flash:

Dr. Monica Pop a rabufnit in plina pandemie de coronavirus: „Inselatorii ordinare, nu credeti! Niste nemernici care profita in mod josnic” Despre cine este vorba?

10 Aprilie 2020
2424 Vizualizari | 0 Comentarii

Monica Pop a rabufnit in plina pandemie de coronavirus, avertizand ca anunturile cu medicamente minune care videca cela mai grave boli nu trebuie sa fie crezute.

“Inselatorii ordinare cu studenti geniali, premiati pentru inventii de medicamente-miracol!!!

De cite ori veti vedea asa-zise articole, cu cite un student de geniu inventator al unui medicament revolutionar care vindeca imediat si neconditionat durerile articulare sau de alt fel, cancerul in orice faza, diabetul, chiar si pe cel de tip 1,

sub insulina sau redau vederea perfecta, sau unul care te face sa slabesti sigur, cu exemple inventate si descrieri lungi, sa stiti ca TOATE sint INSELATORII scrise de niste nemernici

care profita in mod josnic de naivitatea si de necazul celor bolnavi pentru a le vinde iluzii si a face bani!”, a postat managerul Spitalului de Oftalmologie Bucuresti.

“Daca ar exista asa ceva n-ar prezenta toate posturile tv, toata media, aceste genii?! Nu e clar ca ele nu exista?!

Asadar, nu credeti si raportati-i!”, a mai scris medicul oftalmolog, care s-a referit apoi panica instaurata de pandemia de coronavirus.

„A murit un tinar de 21 de ani din cauza unei afectiuni grave : pancreatita. Desi nu avea nici un simptom de covid, tot a fist suspicionat !

NU AVEA! Si daca ar fi avut, nu trebuia operat pina nu venea rezultatul?! S-a pierdut timp pretios, cu declaratii si teste!”, a continuat Monica Pop.

Monica Pop a rabufnit in plina pandemie de coronavirus: „S-a creat o isterie, o panica”
„S-a creat o isterie, o panica, toti vad si cauta numai covid! Si medicii sint oameni, cu simtaminte si temeri! Unii foarte curajosi, rezistenti, altii mai putin! S-a inoculat in asa hal situarea acestei afectiuni

in fruntea celorlalte mii incit se vede in orice pacient un posibil infectat! E bine doar partial! Panica din sistem poate fi diminuata numai in situatia in care spitalele si policlinicile ar functiona macar la un

sfert din capacitate, iar pacientii ar avea unde se se adreseze si ar putea fi tratati la timp! Ginditi -va la milioanele de programari aminate!”, a punctat celebrul medic.

„Ce si cum va putea fi DUPA? Vor fi asteptari de ANI! DAR BOLILE NU ASTEAPTA!!! Iar teama pacientilor ca boala lor poate evolua prost si nu o pot controla si trata la timp, va secera multe minti si vieti! Agravarea bolilor, depresii, chiar sinucideri,

asta va fi daca oamenii nu vor avea acces la sanatate! Frica de boala e foarte mare si face victime si in timpuri normale, se stie bine acest lucru! Si asa psihicul multor romani nu mai e strong de multa vreme! Dar, daca se respecta corect toate recomandarile de protectie si daca au echipamente, , pericolul nu e mare pentru medici, personal si pacienti!”, a incheiat Monica Pop.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048828 (s)