Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună trei copii; doi biologici pe Sofia și Kadri și unul adoptat, pe Roxana. Cei cinci au locuit pentru o perioadă în Irlanda, iar actorul a vorbit despre această experiență. Fosta membră a trupei Hi-Q s-a retras din lumina reflectoarelor și a preferat să își îndrepte toată atenția către familie și copii.

Alături de aceștia, cântăreața a locuit o perioadă destul de îndelungată în Irlanda.

Dragoș Bucur a locuit alături de cei trei copii și de Dana Nălbaru în Irlanda

Dragoș Bucur a vorbit de curând despre experiența pe care a trăit-o în Irlanda alături de familie. Actorul a spus că a fost plăcut impresionat de țară și că este una foarte frumoasa. Din nefericire, din cauza unor inconveniente, aceștia au fost nevoiți să se mute în altă parte.

“Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Actorul a mai povestit că, o alta țară care îi place foarte mult este Danemarca.

“Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”, mai spune Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au înfiat o fetiță de etnie romă

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au doi copii biologici, iar decizia de a înfia o fetiță de etnie romă a surpins la acea vreme pe toată lumea. Fosta cântăreață a făcut dezvăluiri emoționante despre ziua în care au adoptat-o pe Roxana, fiica lor.

”Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo. Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata. Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort.

Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei. Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a declarat Dana Nălbaru pentru life.ro.

Roxana a reușit să se adapteze noii familii

Roxana, acum în vârstă de 8 ani, s-a integrat perfect în familia Danei și a lui Dragoș. Cele mai recente imagini cu Roxana, postate de artistă pe conturile de socializare, arată acum un copil fericit, care adoră să se joace alături de frățiorul ei, Kadri.

Fanii celor doi au remarcat acest lucru „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire ….nu cred că a fost ușor. Bravo vouă”, le-a transmis un fan.

Dana a mărturisit și ea că Roxana s-a integrat perfect și este un copil foarte vesel.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trei copii superbi, iar timpul petrecut împreună este mereu de calitate. coral