News Flash:

Dramă cumplită la Dej: Un cioban își viola de ani de zile copiii, însă mama n-a scos o vorbă de frică să n-o omoare. EXCLUSIV

16 Decembrie 2021
5952 Vizualizari | 0 Comentarii
Cioban acuzat de viol la Dej

Caz incredibil la Dej, unde un cioban este acuzat că și-ar fi violat în mod repetat copii, pe parcursul mai multor ani, însă mama acestora nu a îndrăznit să meargă la poliție, de frică.

În concret, F.Luca, un cioban din zona Dejului, este acuzat de agresiune sexuală în formă continuată în dauna propriei fiice, în vârstă de 13 ani. Bărbatul se află actualmente în stare de arest preventiv și așteaptă să fe judecat pentru infracțiunile de care este acuzat.

Își viola în mod repretat copii

Potrivit surselor BZC, organele de poliție au ajuns să aibă cunoștiință despre infracțiunile la care minora F.D.O.D era supusă doar cu ocazia audierii acesteia, ca urmare a nenumăratelor dispariții voluntare de acasă.

Cu alte cuvinte, copila de 13 ani le-a povestit polițiștilor de la secția 5 Poliție Rurală Dej despre faptul că este victima unor agresiuni sexuale venite din partea tatălui, motiv pentru care fuge mereu de acasă.

În baza declarațiilor incredibile ale minorei, anchetatorii au decis audierea și a celorlalți membri ai familie, care au confirmat, în cele din urmă, starea de fapt descrisă de minoră, arătând că nu doar aceasta din urmă a fost agresată de către incupat, ci și alți membri ai familiei.

Audiată în fața organelor de poliție, martora F.O.V, mama minorilor și soția inculpatului, a relatat cum acesta din urmă îi agresa fizic în mod constant pe ea și cei cinci copii, femeia făcând și o plângere penală în anul 2018, pe care a retras-o ulterior pentru că s-au împăcat.

În mod șocant, din câte se pare femeia recunoaște că avea cunoștiință despre faptul că soțul ei ar agresa-o sexual pe fiica cea mai mică, însă s-a temut să meargă la poliție pentru că acesta ar fi în stare să o ucidă.

Nimeni nu a mers la poliție de frica tatălui agresor

Conform surselor din mediul judiciar, anchetatorii au aflat, cu stupoare, faptul că victima minoră ar fi fost agresată de către tată de mai bine de trei ani, fapt cunoscut și de către mama, dar care nu a îndrăznit să meargă la poliție.

Având în vederă că agresiunile ar fi început în cursul anului 2018, iar la momentul actual victima are 13 ani împliniți, rezultă faptul că ciobanul și-ar fi violat copila încă de când aceasta avea doar 9 ani.

Și mai șocant este faptul că, odată începută ancheta, o altă fiică a ciubanului, acum în vârstă de circa 30 de ani, a relaltat că a fost victima agresiunilor sexuale din partea propriului tată încâ din anul 2001, adică acum 20 de ani.

Riscă ani grei de închisoare

Ciobanul acuzat de agresiunea sexuală în dauna propriilor copii este trimis în judecată, fiind inițial reținut și ulterior arestat preventiv, măsură preventivă menținută până la acest moment.

Din câte se pare, acesta este cunoscu organelor de anchetă pentru comportamentul său deosebit de violent, fiind anterior diagnosticat cu depresie și tentativă de suicid. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 22 queries | Mysql time :0.047702 (s)