Incident cumplit petrecut la finalul anului trecut in comuna Balabanesti din judetul Galati. O intreaga comuna a fost indoliata, dupa moartea prematura a Emiliei, o femeie in varsta de doar 28 de ani, mama a trei fetite.

Emilia a pierit in urma unui accident grav de circulatie, produs pe DN 24D, la doar cateva sute de metri de casa in care locuia. Un sofer a lovit-o pe femeie, iar trupul acesteia a fost proiectat la cativa metri distanta de la impact.
S-a stins pe patul de spital

Femeia a fost transportata de urgenta atunci la spital, suferind rani grave, dar s-a stins doua saptamani mai tarziu, lasand un gol imens in sufletele apropiatilor. Fata cea mare a scris un mesaj sfasietor pe Facebook, in care isi plange mama si o implora sa se intoarca acasa.

"Draga mama, ai plecat de langa noi intr-o dimineata, ne-ai lasat acasa cu tata si ai spus ca te intorci. Au trecut 15 zile, dar tu nu te-ai intors. M-am tot rugat la Sfantul Ion si la toti sfintii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugaciunile. (…) M-am tot uitat spre poarta si pe drum, poate te vad venind acasa. Azi am aflat si tare ma doare inima, ca nu o sa mai vii niciodata acasa.", a scris fetita de 11 ani.

Cele trei fetite ramase orfane de mama au nevoie de ajutor, iar preotul din sat a lansat o campanie prin care oamenii binevoitori sunt rugati sa ofere donatii pentru micute.

coral