Caz dramatic la Gherla, unde un tânăr de 29 de ani s-a sinucis în apartamentul în care era plasat sub arest la domiciliu. Apropiații spun că ar fi căzut în depresie în ultima perioadă. Cu doar o săptămână în urmă, Emanuel a publicat un mesaj în care își exprima dezamăgirea față de unii dintre prietenii săi.

Polițiștii din Gherla s-au deplasat marți în jurul orei 11 la un imobil de pe strada Clujului din municipiul Gherla pentru a verifica un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla în arest la domiciliu, însă nu a răspuns nimeni la ușă, aceasta fiind asigurată. Întrucât exista suspiciunea că bărbatul s-ar afla în interior, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, care au reușit să le permită accesul în interior. În locuință, polițiștii l-au găsit pe bărbat fără suflare. Acesta a fost declarat decedat de către echipajul medical solicitat la fața locului, scrie gherlainfo.ro.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, datele indică însă că a fost vorba despre un suicid. Cauza decesului urmând a fi stabilită în urma autopsiei medico-legale. 

Apropiații spun că tânărul ar fi căzut în depresie în ultima perioadă, după ce a fost cercetat într-un caz de distribuire de substanțe interzise. Cu doar o săptămână înainte de incident, tânărul a publicat un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook, în care își exprima dezamăgirea față de unii dintre prietenii săi: „Închin acest pahar în sănătatea acelor «prieteni» care astăzi nu mă mai caută, pentru că nu mai au niciun interes!”

Mesaje de condoleanțe au apărut pe rețelele sociale, din partea celor care l-au cunoscut pe Emanuel.

„Tu erai puternic! Așa ziceai, că treci peste toate! Drum lin!” „Încă nu-mi vine să cred.. „tinere”, cum spuneai tu, toate în viața asta au o rezolvare, nu trebuia să recurgi la asemenea gest. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt doar câteva dintre gândurile răvășitoare de la cei marcați de această tragedie.

coral