Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite când a murit soțul ei, Romulus Petrescu. Aceasta a recunoscut recent câ încă nu s-a obișnuit nici până în ziua de azi cu dispariția partenerului ei de viață. Astfel, în luna noiembrie se vor împlini doi ani de când bărbatul ei a fost răpus de un cancer la colon.

Viața artistei populare parcă s-a oprit în loc odată cu dispariția soțului ei, Romulus Petrescu. Și aceasta deoarece Maria Cârneci și partenerul ei au fost împreună zeci de ani. Din căsnicia celor doi a rezultat un fiu care i-a făcut și bunici, grație celor două fetițe pe care le are cu soția lui. Din nefericire, soțul artistei s-a luptat mult timp cu teribila maladie, iar interpreta de muzică populară nu și-a revenit nici acum.

Maria Cârneci, marcată teribil de când a murit soțul ei

Artista Maria Cârneci s-a despărțit de soțul ei, Romulus Petrescu, în luna noiembrie a anului 2019. Bărbatul a murit din cauza unui cancel la colon și în curând se vor împlini 2 ani de când îndrăgita cântăreață de muzică populară a rămas văduvă. Pe Giani, așa cum îi plăcea să-l alinte, și-l amintește ca și cum nu ar fi plecat nicăieri.

În cele din urmă s-a împăcat cu ideea că nu se va mai întoarce niciodată. Oricât de mult ar încerca să-și ascundă durerea, în colțul ochilor ei se văd lacrimile. Recent, artista în vârstă de 68 de ani a vorbit recent despre pierderea soțului ei. Artista a spus cum a marcat-o moartea lui Giani și a dezvăluit că fără partenerul ei de viață este o altă femeie.

„Dorul de părinți, sau de copii sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ca și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Viața mea nu o să mai fie cum a fost, urma din suflet va rămâne veșnic”, a mărturisit Maria Cârneci la Antena Stars.

Maria Cârneci, dezvăluiri despre Ion Dolănescu

În altă ordine de idei, Maria Cârneci a făcut dezvăluiri despre relația ei cu regretatul artist Ion Dolănescu. Ea și-a adus aminte de momentele speciale din copilărie, moment în care l-a menționat și pe Ion Dolănescu, artistul care a murit în 2009. Maria Cârneci și Ion Dolănescu au avut o frumoasă relație de prietenie, mai ales că au fost vecini în satul în care s-au născut. Cei doi au copilărit împreună.

Niciunul dintre ei nu a avut familii bogate, așa că au fost nevoiți să muncească pentru tot ce au obținut. Talentul lor a fost cel care a jucat un rol decisiv în viața ambilor artiști. Și totuși, după mulți ani, Maria Cârneci și Ion Dolănescu au ajuns să se învârtă în aceleași cercuri, se întâlneau la petreceri și se bucurau că au ajuns departe. Însă dincolo de toate acestea, Maria Cârneci suferă cumplit de când a murit soțul ei, Romulus Petrescu.

coral