Drumul care traversează Floreștiul a intrat în șantier, iar lucrările vor dura două luni de zile. 

"S-a ras un strat de asfalt pe ambele sensuri în Floreşti, de la sensul giratoriu de la primărie înspre Gilau. Spre Gilău se circulă pe o singură bandă, nu ştiu până unde e aşa, nu e aglomerat. Ora 21.15", scria un clujean, marţi seara, pe grupul de Facebook Info Trafic, jud. Cluj. 

"Așa era și azi dimineață. S-a circulat bine", spune un alt clujean. 

Potrivit unei informări primite de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) / Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, primarul Horia Şulea, spunea că, lucrările de reabilitare a DN1 (Covoare asfaltice cu MAS16 cu frezare 4 cm și marcaje rutiere pe tronsonul DN1 km 481+500 – 486+500) debutează în 19 august 2019 şi că se vor desfăşura până în 8 octombrie 2019. Administratorul DN1, CNAIR / DRDP, a anunțat de asemenea că executantul va începe lucrările cu decopertarea stratului de asfalt existent, toate lucrările urmând a avea loc pe timpul nopții. 

Drumul Național (DN) 1, pe raza comunei Florești, va intra în reparații capitale. Acesta este unul dintre cele mai periculoase și mai aglomerate din țară. Zilnic, peste 10.000 de maşini fac naveta spre Cluj-Napoca. 

coral