Mihai Stoica este in doliu, dupa ce a primit o veste trista. La scurt timp dupa ce si-a revenit din soc, fostul director sportiv FCSB a transmis un mesaj emotionant in memoria persoanei importante din viata lui. Tragedia s-a produs inainte de derby-ul din aceasta seara dintre FCSB si Dinamo Bucuresti.

Mesajul trist postat fostul director sportiv FCSB inainte de derby

Mihai Stoica a aflat cu tristete ca Aurel Petre, unul dintre cei mai cunoscuti suporteri ai echipei FCSB, a murit chiar inainte de marele derby cu Dinamo Bucuresti. Cunoscut drept Rica, barbatul era seful gruparii Insurgentii de la Peluza Nord Steaua si fusese depistat cu cancer la colon in urma cu doi ani. In ciuda eforturilor facute de medici, prieteni, dar si sporteri,care au strans bani pentru operatia sa in Turcia, boala necrutatoare a invins.

Fostul director sportiv de la FCSB a transmis un mesaj emotionant in memoria lui Aurel Petre.  “Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratele nostru, Rica… banderola neagra la derby si VICTORIA vor fi in memoria ta…”, a scris Mihai Stoica pe contul lui de Facebook, unde a urcat poza alb-negru de mai jos.

La cauza lui Aurel au contribuit si cativa jucatori care si-au donat tricourile pentru a fi scoase la licitatie, relateaza fanatik.ro. Astazi, de la ora 20:30 va incepe partida FCSB – Dinamo Bucuresti pe Arena Nationala.

coral