La doar o zi dupa ce fanii emisiunii “Masterchef” au primit cu multa bucurie vestea ca show-ul culinar de la Pro TV revine pe micile ecrane, reprezentantii de la Antena 1 au aruncat “bomba”! Ei au facut un anunt oficial despre “Chefi la Cutite”, emisiune prezentata de Gina Pistol, iar jurati sunt: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. De altfel, numele celor trei chefi celebri au fost vehiculate ca fiind una dintre variantele oficiailor de la Pro TV, avand in vedere audientele pe care le inregistreaza la postul concurent.

Numar record de inscrisi in cel mai nou sezon Chefi la cutite

Perioada de preselectii pentru un nou sezon al celui mai iubit cooking-show, Chefi la cutite, s-a incheiat si a strans cei mai mult candidati inscrisi in competitie pana la acest moment. Un numar record de participanti si-au incercat norocul cu un preparat, in speranta ca vor ajunge in arena culinara a emisiunii de la Antena 1, ale carei filmãri vor incepe in curand.

La nivelul tarii, preselectiile unui nou sezon au strans peste 5000 de inscrieri, printre care 3000 s-au inregistrat doar in Bucuresti. Echipa Chefi la cutite a pornit in cautarea celor mai talentati concurenti si in Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca.

Filmarile vor incepe in curand, iar chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu sunt nerabdatori sa revina pe platourile de filmare si sa treaca prin etapa favorita a show-ului, cea a preselectiilor pe nevazute. Dupa sase sezoane in care s-au luptat “la cutite”, cei trei maestri ai gastronomiei recunosc ca formatul Chefi la cutite surprinde si acum, mai ales prin prisma personajelor care isi fac aparitia in fata lor: “Anul acesta imi doresc sa castig cu o lady-chef!”, marturiseste Catalin Scarlatescu.

coral