Sotul Aureliei Chirita a rememorat in cadrul unui interviu ultima discutie pe care a avut-o cu aceasta, inainte sa se urce in microbuzul-mortii. Marturiile sale sunt sfasietoare… Barbatul si-a stapanit cu greu lacrimile care ii inunda ochii de doua zile… de cand a ramas singur sa isi creasca cei trei copii pe care i-a daruit femeia iubita.

Ce i-a spus Aurelia Chirita sotului ei, inainte sa se urce in microbuzul-mortii

In varsta de 31 de ani, Aurelia Chirita era mama a trei copii: un baiat si doua fetite. Mezina familiei are doi anisori si nu stie ca cea care i-a dat viata nu mai este… Sotul tinerei mamici a povestit ce a facut aceasta inainte sa plece spre munca pentru ultima data. Costel Chirita a spus ca femeia si-a sarutat copiii, parca presimtind ca nu se va mai intoarce niciodata in viata la ei si atunci cand el a rugat-o sa aiba mare grija de ea, l-a linistit, reamintindu-i ca mereu face asta.

“Ieri dimineata, cand a plecat, a pupat copii – parca Dumnezeu i-a zis – si i-am zis sa aiba grja de ea, i-am spus de doua ori si a zis: «Hai, mai, ce, cum sa nu am grija? Stai linistit». Pentru mine ramane vesnic, deci, o am in suflet pana inchid si eu ochii”, a povestit cu multa tristete in glas sotul Aureliei Chirita, relateaza observator.tv. Ieri, trupurile victimelor accidentului din Ialomita, care a declansat Planul Rosu de Interventie au fost aduse in localitatea Munteni-Buzau, unde vor fi inmormantate.

coral