Parintii spirituali ai proaspetilor insuratei au cariere de succes si sunt impliniti din toate punctele de vedere.

Theodora, una dintre fiicele celebrului multimilionar, s-a casatorit cu iubitul ei, Mihai Mincu. In cursul zilei de sambata a avut loc si cununia religioasa, urmata de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov

Urmasa actualului patron de la FCSB si barbatul caruia i-a jurat credinta vesnica i-au avut ca nasi pe Maria si Nicolae Pistalu. Prima este nimeni alta decat fiica lui Teia Sponte, varul si omul de incredere al latifundiarului din Pipera.

Maria Sponte, o bruneta superba din toate punctele de vedere, a impresionat gratiei elegantei pe care a afisat-o la eveniment. Acum poarta numele de Pistalu, dupa sotul ei, Nicolae, alaturi de care are doi copii. A devenit mamica pentru prima oara in 2015. Tinem sa precizam faptul ca Theodora si Mihai Mincu au ales o nasa cu un intelect peste medie. Insa nu ghicesti dintr-o suta de incercari cu ce se ocupa nasa Theodorei Becali!

Prezenta constanta la conferinte pe teme economice

Maria Pistalu are mai multe carti la scrierea carora a participat activ. De asemenea, este asistent universitar doctor la ASE (Academia de Studii Economice), una dintre cele mai respectabile institutii de invatamant superior din Capitala. “Evaluarea efectelor masurilor de sustinere a agriculturii din Romania finantate din fondurile bugetare” este doar una dintre lucrarile cu care se mandreste si pe care a lansat-o in 2017.

In plus, un an mai tarziu, alaturi de Iulian Negulescu, Iulia Grecu, Octav Negurita si Andreea Drugau-Constantin, Maria Pistalu a lansat un volum ce are ca tema “Angajarile la nivel global in pericol: predominanta job-urilor prost platite. Ce presupun contractele de munca flexibile si provocarile juridice asociate”.

Nasa Theodorei Becali a luat parte inclusiv la conferinte, cea mai importanta avand loc la Facultatea de Operatiuni si Economie a Transportului si Comunicatiilor din Zilina, Slovacia, unde s-a discutat pe teme economice. Nici Nicolae Pistalu nu are motive sa se simta inferior. Asta deoarece este director de marketing la o companie importanta, unde are un salariu pe masura. In trecut, a fost consultant senior la Knight Frank Romania, dar si director de logistica la Cardinal Motors.

“Bonus” de 600.000 de euro!

Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Viorel Hrebenciuc si Adriean Videanu au fost doar cativa dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat ca Gigi Becali a introdus, adanc, mana in portofel, astfel ca evenimentul ar fi costat nu mai putin de o jumatate de milion de euro.

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, cu siguranta, cea mai fericita mireasa. Poate sa fi contat si faptul ca ar fi iesit “pe plus” cu nu mai putin de 600.000 de euro! Pentru moment, suma pe care patronul FCSB-ului a “virat-o” in plic este necunoscuta. Va ramane, categoric, un mister. Dar, cu siguranta, latifundiarul nu a avut “arici” la buzunar. coral