E oficial! Elena Basescu s-a despartit de Catalin Gheorghe, barbatul caruia i-a daruit o fetita: pe Anastasia, in varsta de un an si aproape patru luni. Dupa separare, micuta a ramas in grija fiicei fostului presedinte al Romaniei si fostul cuplu si-a dorit ca acest capitol din viata lor sa nu se transforme intr-un circ, asa cum s-a intamplat in cazul altor fosti parteneri celebri din tara noastra.

Elena Basescu s-a despartit de tatal micutei Anastasia in urma cu aproape o luna, relateaza wowbiz.ro. In plus, va reamintim ca la petrecerea de dupa botezul fetitei Elenei Udrea, vedeta a venit singura, fara partenerul ei, Catalin Gheorghe, si, spun unele surse, multi s-au mirat pentru ca nu stiau ca povestea lor de dragoste s-a incheiat.

Deocamdata, nu se stie care este motivul care a dus la despartirea celor doi, mai ales ca ei au avut o relatie foarte frumoasa, sustin apropiatii lor. Mai mult, Elena Basescu a facut numeroase compromisuri pentru ca familia lor sa functioneze in armonie, in ciuda diferentei de varsta – Catalin Gheorghe este cu 12 ani mai mare decat fiica fostului presedinte al Romaniei.

In prezent, micuta Anastasia se afla in grija mamei, alaturi de Sofia Anais (4 ani) si Traian Jr (3 ani) – cei doi copii pe care EBA ii are din mariajul cu Bogdan Ionescu, stiut si sub numele de Syda.

Cine este fostul iubit al Elenei Basescu
Catalin Gheorghe, alias Tomata, are 25 de ani si detine un local in Bucuresti. El provine dintr-o familie potenta financiar, este absolvent al unei facultati de management si a incercat sa faca cariera de unul singur, fara ajutorul parintilor.

coral