E oficial! Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antena 1 a divortat dupa tre ani de mariaj. Despartirea de Bogdan, barbatul alaturi de care a sperat ca va trai o viata intreaga, s-a produs la notar. Surse din anturajul celor doi fosti soti au vorbit despre motivul separarii.

Pana de curand, Ramona de la “Neatza cu Razvan si Dani” era decisa sa nu ii acorde divortul lui Bogdan Olaru, se pare ca in ultimele ore, ea s-a razgandit si a semnat actele prin care s-au despartit in mod oficial. Cei doi s-au casatorit in urma cu trei ani si aveau o relatie de cinci ani.

“Ramona a facut totul pentru a-si salva casnicia. A facut tot ce a tinut de ea si nu de acum, ci lupta de mai mult timp, insa dupa multe incercari si-a dat seama ca nu se mai poate si a luat decizia de a divorta, pentru ca Ramona a decis asta si nu el. Pur si simplu nu se mai intelegeau, au evoluat diferit si nu este vorba nici pe departe de infidelitate, asa cum lasa presa sa se inteleaga”, au declarat surse din anturajul fostilor soti, relateaza revista Unica.

Desi perioada pe care o trverseaza nu este cea mai frumoasa din viata sa, asistenta de la Antena 1 isi pastreaza optimismul, iar cand e in platoul matinalului, ea zambeste mereu. “Ramona este bine in prezent. S-a obisnuit cu ideea. Stie ca a facut tot ce tinea de ea pentru a-si salva casnicia si este impacata cu situatia”, au mai povestit apropiatii vedetei.

coral