Cine a spus că alegerea unei canapele este ușoară? Sunt atâtea modele atractive, încât nu știi sigur ce s-ar potrivi mai bine în livingul tău. Dacă ești în căutarea unei canapele living cu dimensiuni potrivite, potrivită pentru trei persoane, în continuare îți vom prezenta câteva modele ce ne-au atras atenția. În plus, tot acum vei avea ocazia să afli și care sunt cele mai bune canapele extensibile de la Hobby Mobila, ideale pentru o sufragerie modernă.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Mobila în culori deschise este din ce în ce mai căutată în ultima perioadă, deoarece are proprietatea de a mări vizual spațiul. Când vine vorba despre canapele în culori deschise, nu trebuie să îți faci griji în privința curățării și întreținerii acestora. Dacă sunt calitative, nu vei avea probleme în a le curăța foarte ușor, cu produse la îndemâna oricui. În acest sens, prima recomandare este o Canapea 3 locuri Mavis bej 220/91/80 cm. Așa cum poți observa, are un design modern, dar și ușor retro, datorită picioarelor metalice. Este realizată din PAL și lemn, iar tapiteria este din poliester, policoton și bumbac. Având dimensiuni generoase, această canapea va fi perfectă pentru seri lungi petrecute în familie sau cu prietenii.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În cazul în care dorești un living cu accente de culoare, un living minimalist sau chiar amenajat în stil nordic, poți să iei în calcul canapelele închise la culoare, așa cum este și această Canapea 3 locuri Chesterfield Tobol albastru închis 213/92/75 cm. După cum vezi și din imagine, este o canapea ușor elegantă, datorită design-ului tapiteriei, însă arată perfect în orice living. În plus, datorită culorii, nu va trebui să îți faci griji în privința curățării acesteia. Este o canapea cu aspect de catifea, de un albastru închis, perfectă pentru trei persoane.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Îți dorești o canapea din piele naturală din diferite motive? Ce-i drept, astfel de canapele sunt mai rezistente, mai ales dacă ai copii mici și ar exista riscul să verse vreun pahar cu apă sau suc sau chiar să picteze pe canapea. Fiind piele, se va curăța fără efort și vei uita de orice incident. Recomandarea noastră? Această Canapea Chesterfield piele naturala 215/94/78 cm.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În cazul în care primești des musafiri care rămân peste noapte și nu ai la dispoziție o cameră de oaspeți, poți opta pentru o canapea extensibilă, care va îndeplini perfect rolul unui pat. Sugestia noastră este această Canapea extensibilă cu 3 locuri, de culoare gri. Trebuie să știi că este disponibilă în mai multe culori, însă griul se potrivește cu orice și poate reprezenta o soluție modernă pentru orice living.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

Ultima din această listă de recomandări este această Canapea fixa Galla galbena de 3 locuri 127/245/79 cm, care va aduce o pată de culoare livingului tău. Se potrivește într-o sufragerie elegantă și cu siguranță o vei admira chiar și la multe luni după ce ai achiziționat-o.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>

În încheiere, am vrea să știm ce părere ai despre canapelele pe care ți le-am prezentat!

 

 

 

 

  coral