Povestea tinerei care s-a căsătorit cu tatăl ei a scandalizat întreaga lume.

Imaginile cu tânăra de doar 20 de ani la brațul părintelui său au devenit virale.

Credeai că până acum le-ai văzut pe toate? Te înleși. Samantha Kershner, o tânără din Statele Unite ale Americii, s-a căsătorit cu tatăl ei, după ce a pierdut un pariu cu sora ei.

Povestea tinerei care s-a căsătorit cu tatăl ei, după ce a pierdut un pariu

Povestea pare desprinsă mai degrabă dintr-un film, însă este cât se poate de reală. Travis Fieldgrove si-a abandonat fiica la naștere, iar destinul i-a adus din nou împreună, pe când fata avea 20 de ani.

Samantha l-a căutat pe bărbat și i-a făcut această propunere, pe care bărbatul a acceptat-o fără să stea pe gânduri. Așa au ajuns ca de la un pariu, cei doi să aibă sentimente unul pentru celălalt, diferite față de cele ale unui tată pentru copilul lui

Sentimentele amoroase au crescut până în punctul în care tânăra de 20 de ani nu și-a mai închipuit viața fără soțul ei. Cazul controversat a atras atenția oamenilor legii, care au fost de-a dreptul șocați de mariajul celor doi.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor

Polițiștii au spus că infatuarea Samanthei pentru tatăl ei „a provenit dintr-o competiție geloasă cu sora ei vitregă în privința cine ar putea face sex cu tatăl lor”, notează jurnaliștii de la Daily Mirror.

Cei doi s-au căsătorit, astfel că întregul caz a intrat în atenția presei. Inițial, atât bărbatul cât și fiica acestuia au negat cum că ar fi rude, însă rezultatele testelor ADN nu au lăsat loc de îndoială că Samantha e fiica lui Travis.

Oamenii legii au fost nevoiți să-l aresteze pe bărbat, astfel a fost condamnat la doi ani de închisoare. În aceste momente, Travis se află în spatele gratiilor, unde trebuie să își ispășească pedeapsa. coral