A fost formată o echipă mobilă la nivelul municipiului nostru prin care optimizăm procesul de vaccinare a seniorilor aflați în centrele rezidențiale de vârstnici.

Cu ajutorul echipei mobile, formată din medici, asistenți și personalul ISU, au fost desfășurate activități de vaccinare în următoarele centre rezidențiale de vârstnici:

Asociația "Casa Antonia";

Asociația "Acoperământul Maicii Domnului";

Asociatia "Irgalmassag Haza" – Moldovenești, sat Bădeni;

Asociatia "Sfântul Sava Gotul" – Săndulești;

Casa Raisa și Casa Munteanu;

Centrul social de urgență pentru persoane fără adăpost „Șansa unei vieți decente” Turda.

Mâine, începând cu ora 9:00, echipa mobilă continuă imunizarea și la Casa Amy, unde un număr de aproximativ 27 de seniori vor fi vaccinați. Tot mâine vor fi imunizați și beneficiarii locuințelor protejate de pe raza municipiului nostru.

Totodată, începând de astăzi la centrul de vaccinare amenajat la sala de sport a Colegiului Național Mihai Viteazu s-a deschis un nou flux de vaccinare, ceea ce înseamnă că vor fi vaccinate 120 de persoane pe zi. Depunem toate eforturile pentru ca un număr cât mai mare de persoane care doresc să se vaccineze să poată face acest lucru în condiții optime. Așadar, în momentul în care vom avea acordul și dozele de vaccin suplimentare de la Direcția de Sănătate Publică, această echipă va imuniza și persoanele nedeplasabile.

„Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor cadrelor medicale, dar și echipajelor ISU care se implică în aceste acțiuni și dau dovadă încă o dată de solidaritate față de turdeni”, au transmis reprezentanții Primăriei Turda. coral