News Flash:

Echipa de pompieri a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a caștigat locul I la Concursul Profesional al “Serviciilor Private pentru Situații de Urgență”

7 Iunie 2019
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
poza competitie

Ieri, 6 Iunie 2019, a avut loc Concursul Profesional al “Serviciilor Private pentru Situații de Urgență” organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Avram Iancu Cluj. Competiția s-a desfășurat la Turda și au participat mai multe echipe, printre care și Serviciul pentru Situații de Urgență al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Scopul competiției a fost de a demonstra aptitudinile necesare în prevenirea situațiilor de urgență.

Concurenții s-au întrecut în 4 probe, iar reprezentanții Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj au obținut locul I atât în clasamentul general cât și la proba de “Ștafeta 4x100”.

Ocuparea locului 1 în clasamentul general, la acest concurs vine să confirme profesionalismul și pregătirea deosebită a Serviciului pentru Situații de Urgență al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Este pentru a doua oară când echipa Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a câștigat locul I în cadrul acestei competiții.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pompieri aeroport cluj concurs profesional concurs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046262 (s)