News Flash:

Efectele secundare ale albirii dentare

1 Septembrie 2021
571 Vizualizari | 0 Comentarii
efectelesecundarealealbiriidentare

Petele dentare pot să apară din mai multe motive: fie din cauza alimentației, a fumatului sau purtării unui aparat dentar. Dacă dorești să optezi pentru o albire dentară, există diverse metode prin care poți să obții un zâmbet fermecător.

Petele dentare pot să apară din mai multe motive: fie din cauza alimentației, a fumatului sau purtării unui aparat dentar. Dacă dorești să optezi pentru o albire dentară, există diverse metode prin care poți să obții un zâmbet fermecător. 

Cel mai indicat este să efectuezi o vizită la medicul stomatolog pentru a discuta opțiunile pe care le ai la dispoziție. În cazul în care ți-a fost îndepărtat de curând aparatul dentar, este recomandat să se evite o albire dentara pentru cel puțin 4 săptămâni, deoarece gingiile necesită aproximativ o luna de recuperare.

Care sunt efectele secundare ale albirii dentare?

Albirea dinților este considerată sigură, dar este posibil să te confrunți cu unele reacții adverse în urma tratamentului.

Dinții și gingiile pot deveni mai sensibile

Unele persoane raportează dinți și / sau gingii sensibile în timpul și după tratamentele de albire a dinților. Dacă ai experimentat vreodată dinți sau gingii sensibile în timp ce mănânci, în timpul periajului sau în timpul tratamentelor anterioare de albire, menționează-le medicului stomatolog. S-ar putea ca acesta să îți recomande o metodă de albire mai potrivită pentru tine.

Iritarea gingiilor

Iritarea țesuturilor moi poate apărea atunci când soluția de albire vine în contact cu țesutul gingival în timpul metodei de albire. Țesutul gingival trebuie protejat în permanență, împotriva oricărei expuneri la peroxid de hidrogen. În majoritatea cazurilor, disconfortul cauzat de această substanță dispare într-un timp foarte scurt. 

Rezultatele pot fi diferite de ceea ce ți-ai imaginat

În funcție de culoarea inițială și de starea dinților, rezultatele ar putea fi ușor diferite de așteptările tale. În cazul în care ai dinți galbeni în mod natural, este dificilă albirea acestora în nuanța pe care ți-o dorești. Unele tratamente de albire pot face ca dinții să pară translucizi sau de culoare gri, așa că ai grijă să urmezi cu exactitate sfaturile medicului dentist, pentru a obține un rezultat satisfăcător. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

iritarea gingiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0904 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043389 (s)