News Flash:

EFECTUL CARANTINEI - O femeie a făcut piruete în jurul preotului, în timpul primei slujbe din perioada de relaxare - VIDEO

16 Mai 2020
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
piruete in timpul slujbei 1

Apariţie cel puţin bizară în cadrul primei slujbe oficiată în aer liber de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, după instaurarea stării de alertă. O femeie a apărut de nicărieri şi s-a învârtit în jurul ierarhului şi a preoţilor.

Femeia şi-a făcut simţită prezenţa în timpul Liturghiei Sf. Ioan Gură de Aur, oficiată vinderi, 15 mai, de ÎPS Teodosie în faţa catedralei Sf. Petru şi Pavel şi transmisă live pe internet.

Purtând ochelari de soare şi mască de protecţie, iniţial femeia îşi face apariţia printre oamenii prezenţi la slujbă făcând piruete printre ei, fapt ce îi atrage atenţia arhiepiscopului.

După câteva minute, femeia revine în cadru, însă de data aceasta se apropie chiar de Teodosie pe care îl înconjoară de câteva ori, în timp ce continua să făcă piruete.

Nici preotul aflat în dreapta arhiepiscopului nu scapă de „ritual“. Având aceeaşi coregrafie, femeia se învârteşte de câteva ori şi în jurul său, după care se mută în spatele lui Teodosie.

„Dansul“ ei este întrerupt de un bărbat, care vine şi o conduce în afara perimetrului unde era oficiată slujba.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0777 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028333 (s)