News Flash:

Șeful ANAF le-a pus gând rău posesorilor de Revolut: „Dacă cineva îşi imaginează că pune bani pe un card din ăsta și nu-i găsim, se înşală”

14 Noiembrie 2022
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Seful ANAF le a pus gand rapu posesorilor de Revolut

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuş, a afirmat vineri, 11 noiembrie, că nu ştie câţi români au cont în Revolut, dar a subliniat că banca din Lituania care deţine acest serviciu financiar oferă autorităţilor române orice informaţie necesară. „Dacă crede cineva că ai bani pe care nu îi justifici, îi pui pe acest card şi nu îi găsim, se înşală”, a precizat Heiuș.

Lucian Heiuş a fost întrebat într-o conferinţă de presă dacă are o estimare a sumelor pe care românii le ţin în Revolut şi nu le-au declarat. „Nu, şi cred că este greşit să spunem că ţin undeva banii în ideea de a fi ascunşi. Putem spunem că fiecare îşi ţine banii în orice bancă pentru că şi Revolutul a devenit o bancă. Eu nu pornesc de la ideea că toată lumea care are cardul pe Revolut sau foloseşte Revolut îi ţine ca să ascundă ceva”, a spus președintele ANAF, conform news.ro.

Și a continuat: „Nu vă pot spune şi nu ştiu astăzi câţi bani şi câţi români au pe conturi în Revolut, dar vă pot spune foarte clar că lucrăm foarte bine cu această bancă, ce are sediul în Lituania şi facem un schimb de informaţii într-un timp foarte scurt şi ne pun la dispoziţie orice informaţie pe care noi o solicităm”.

„Dacă cineva îşi imaginează că ai nişte bani, că nu-i poţi justifica şi i-ai pus pe un card din ăsta, nu-i găsim, se înşală”, a punctat Heiuș. Premierul Nicolae Ciucă l-a numit în luna mai 2022 pe Lucian Heiuş (PNL) preşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat. Șeful Executivului i-a cerut atunci lui Heiuș să ia măsuri pentru creşterea nivelului de colectare a taxelor la buget.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0889 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031530 (s)