Șeful poliției Dej, Alin Câmpean, a fost eliberat din funcție, după scandalul chefurilor cu interlopi în plină pandemie și intensa mediatizare de care a avut parte dosarul proxeneților de la Dej.

”Când acuzi un jurnalist de miniciună, deși jurnalistul a spus adevărul, nu reușești decât să îl ambiționezi pe jurnalist să își apere reputația. Ancheta noastra a început cu adevărat, nu în momentul apariției pozelor cu șeful Poliției Dej Alin Campean, care a stat la băute cu interlopi și proxeneți, ci în momentul în care Alin Câmpean și proxenetul Șarpele Nebunul au spus ca poza este din septembrie anul trecut și ca noi am mințit. Totul a culminat cu încă o palma morală pe obrazul nostru, în momentul în care, în mod nedrept și ilegal, biroul Control INTERN din cadrul IPJ Cluj a avut tupeul să-l albeasca pe Câmpean și să-l scoată nevinovat.

E adevarat, a prins bine și desantul procurorului asupra proxeneților, dar aceasta este o victorie a Ziar de Cluj, Mihaela Trif, Victor Lungu și subsemnatul, care prin dezvaluirile făcute am stat ca un ghimpe în spatele celor ce voiau să închidă dosarul.

Avansat la excepțional în decembrie 2019, Alin Câmpean a fost eliberat din funcție astăzi, ceea ce înseamnă că Poliția Dej va avea un nou șef, sperăm cinstit și ferm. Din păcate, Alin Câmpean rămâne polițist..”, arată Ziar de Cluj.

coral