News Flash:

Șeful UPU de la Spitalul Județean Ilfov a murit din cauza Covid-19

25 Ianuarie 2021
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
sef sectie upu ilfov

Medicul Gheorghe Cuculici, șeful secției UPU a Spitalului Județean Ilfov, a murit din cauza Covid-19. Gheorghe Cuculici a murit în noaptea de duminică spre luni chiar în spitalul la care a lucrat.

Anunțul decesului medicului Gheorghe Cuculici a fost făcut pe Facebook de colegii din domeniul sanitar care au povestit că medicul s-a luptat cu virusul aproximativ o lună și jumătate.

„Medicul Gheorghe Cuculici a murit noaptea trecută din cauza noului coronavirus, după ce a stat internat aproximativ o lună și jumătate la Spitalul Județean Ilfov. Între timp, medicul a fost externat, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost internat din nou la secția de Terapie Intensivă. Din păcate, boala i-a afectat atât de tare plămânii, încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața”, au scris colegii medicului pe Facebook.

Mesaj de condoleanțe transmis pentru șeful UPU de la Spitalul Județean Ilfov

Cadrele medicale de la Departamentul pentru Situații de Urgență au transmis un mesaj de conslențe pentru fostul lor coleg.

„Suntem profund îndurerați de trecerea în neființă a medicului George Cuculici, șeful secției UPU din cadrul Spitalului Județean Ilfov. Dedicat trup și suflet meseriei de a salva, domnul doctor George Cuculici a fost unul dintre acei remarcabili profesioniști, pentru care viața fiecărui om, cu adevărat conta. Devotamentul, grija pentru oameni dar și preocuparea constantă de autocunoștere au devoalat imaginea palpabilă a unui adevărat salvator. După o luptă grea timp de mai bine de o lună, cu noul Coronavirus, inima domnului doctor, a cedat. Drum lin către Cer, domnule doctor!”, scrie în mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență.

De la începutul pandemiei, aproximativ o sută de cadre medicale și-au pierdut viața din cauza Covid 19.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 33 queries | Mysql time :0.059664 (s)