Tragedie pentru o familie din Bistrița Năsăud.Ionică și Petrică, doi băieți de 13 și 16 ani au murit uciși de tren. Aceștia se aflau în mașina condusă de unchiul lor, moment în care o garnitură i-a izbit din plin. 

Băieții au murit pe loc în impact. Familia minorilor se pregătește de înmormântare

În urmă cu o zi un grav accident feroviar a avut loc în Bistrița Năsăud, acolo unde doi tineri, de 13 și 16 ani, și-au găsit sfârșitul după ce a au fost izbiți de tren.

Petrică și Ionică, alături de tatăl lor se aflau în mașina condusă de unchiul acestora, moment ân care la trecerea peste calea ferată nu au văzut indicatorul de oprire și au dat să depășească trecerea, dar un tren se apropia cu mare viteză.

Ei sunt frații uciși de tren pe o cale ferată din Bistrița Năsăud

Simona Gherghe a renunțat la vacanța în România, pentru una în străinătate. Ce dezamăgire a avut prezentatoarea în țară

Mașina lor a fost aruncată la zeci de metri, însă tatăl și unchiul băieților s-au ales cu răni ușoare, dar în cazul tinerilor a fost declarat pe loc decesul.

Ionică și Petrică au lăsat în urma lor multă durere, iar toată lumea e șocată de cele întâmplate. Băieții mai aveau doar 5 kilometri până a ajunge acasă, însă tragedia s-a produs cu puțin timp înainte.

Pentru cei doi frați s-au făcut altare de flori și lumânări în locul unde și-au dat ultima suflare, dar și la școală, acolo unde aceștia studiau.

Zeci de mesaje și lumânări pentru Petrică și Ionică

Colegii de clasă și profesorii sunt dărâmați de vestea cumplită care a venit peste ei în urmă cu o zi, iar astăzi au adus flori și lumânări, iar pe conturile de socializare au fost postate zeci de mesaje de durere.

"Drum lin spre cer îngerași frumoși Dumnezeu sa-i odihnească în pace", "Ne-ați lăsat amândoi prea repede! Dumnezeu sa va ierte suflete nevinovate", "Sincere condoleanţe! Bunul Dumnezeu sa va mângâie pe toți!", "Drum lin spre ingeri suflete dragi", au scris prietenii băieților după tragedia uriașă, potrivit observatornews.ro.

Acum familia copiilor se pregătește de înmormântare și să-i conducă pe ultimul lor drum pe băieți. Părinții minorilor sunt devastați după cumplita tragedie care i-a îndoliat. Petrică și Ionică erau cunoscuți ca doi copii cuminți și care învățau foarte bine. coral