Ionut este tanarul de 17 ani din Botosani care luni dimineata a fost ucis de propria mama, dupa ce l-a injunghiat. Adolescentul visa sa devina mare fotbalist si deja juca la AS Unirea Saveni.

Luni, in urma unui conflict cu sotul, mama lui Ionut a pus mana pe cutit si l-a injunghiat pe adolescent, apoi a incercat sa se sinucida. A ajuns la spital, acolo unde este in afara oricarui pericol. Din pacate, pentru Ionut medicii nu au mai putut face nimic.

Ionut a murit in drum spre spital, in ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Potrivit observator.tv, Ionut era elev la Liceul Tehnologic Petru Rares si juca fotbal la AS Unirea Saveni. Visul lui era sa devina un mare fotbalist. Valentin Livadariu, antrenorul echipei, a trait un soc imens atunci cand a aflat ca Ionut a fost omorat de propria mama.

"Era un baiat linistit, nu se tinea de distractii, cum este tineretul de azi. El era mai tacut, mai retras, asa era firea lui, dar nu am avut niciodata probleme cu el. Era disciplinat", a declarat antrenorul.

Sora lui Ionut, Daniela, este distrusa de durere. Fata, cu doi ani mai mare, si-a schimbat fotografia de profil pe Facebook cu una de doliu. A primit acolo o multime de mesaje de condoleante si incurajare.

Mama lui Ionut urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice pentru a se afla daca avea sau nu discernamant in momentul crimei. Ulterior se va decide ce se va intampla cu aceasta, dupa ce si-a ucis fiul.

coral