Un barbat de 72 de ani, care a fost in vacanta in tara noastra si s-a intors recent in Italia, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acum s-a aflat si identitatea acestuia.

Un italian de 72 de ani, intors de curand din Romania in tara natala, a aflat ca este infectat cu virusul mortal care face ravagii in intreaga lume. Barbatul este din Cattolica, s-a prezentat la unitatea medicala de aici cu tuse si raceala, insa a fost internat la spitalul din Rimini. Conform publicatiei Il Resto del Carlino, acesta este primul caz de infectare cu coronavirus din Rimini.

Cesare E. a aterizat pe aeroportul din Craiova in data de 18 februarie a.c. In perioada in care acesta a fost in Romania, a locuit in judetul Gorj unde a luat contact cu sotia sa, dar si alte rude de-ale partenerei sale de viata.

La acest moment, s-a declansat o ancheta epidemiologica, urmand a fi identificate cu exactitate toate persoanele cu care cetateanul italian a intrat in contact. De asemenea, pentru fiecare dintre aceste persoane vor fi luate masurile necesare, in functie de gradul de expunere.

coral