Elena Gheorghe si sotul ei sunt impreuna de 14 ani si formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Au impreuna doi copii si o casnicie asa cum si-au dorit. Artista a povestit intr-un interviu pentru revista VIVA!, cum si-a cunoscut si cum au reusit sa ramna uniti in toti acesti ani.

„Poate ca suna a fairytale, dar eu cred in suflete-pereche, cred ca in viata (mai devreme sau mai tarziu) poti intalni acea persoana cu care sa rezonezi intru totul. Iar eu am fost norocoasa, caci l-am gasit fara sa rastorn lumea. Ne-am cunoscut cand eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi in trupa Mandinga. La inceput, parea ca suntem mult prea diferiti, insa ne-a legat o prietenie sincera, care cred ca este o baza extraordinara si acum in relatia noastra.

Am crescut si am evoluat impreuna, am cladit pas cu pas si am trecut prin multe experiente care ne-au maturizat, ne-au apropiat si ne-au facut ceea ce suntem astazi. In 14 ani cred ca am fost despartiti maximum 15 zile, caci n-am avut unde sa dorm atunci cand a fost Cornel internat, in rest am fost mereu impreuna si acasa, si pe scena, si cand am nascut, mereu pentru ca ne simtim bine impreuna”, a declarat artista pentru revista VVA!.

„Eu cred ca ritmul il dicteaza inima si noua asta ne dicteaza, dar cred la fel de bine ca alti oameni, care se iubesc la fel de mult, functioneaza diferit. Tocmai de aceea, nu cred in retete si alte lucruri de genul asta – suntem diferiti si trebuie sa tratam relatia ca atare. Desigur ca exista si discutii in contradictoriu si cateodata sunt destule, dar, daca n-ar fi, unde ar mai fi frumusetea unei relatii, a unei dulci impacari, unde s-ar stinge toti nervii? De cele mai multe ori, sunt legate de lucruri profesionale, de pilda, de o repetitie care nu a iesit sau de felul in care suna o piesa, sau de un eveniment, sau cele de familie legate de copii, in general, cand ne contrazicem asupra unor reguli pe care vrem sa le initiem in asa fel incat cei mici sa aiba un program…

Mama are o vorba sfanta: „Cand e nervos lasa-l sa se linisteasca, nu-i zice nimic, cand e nervoasa las-o sa zica!. Eu cred ca mama are mare dreptate, cel mai important, cand vrei sa-i spui o nemultumire, este sa gasesti momentul si tonul potrivit…”, a mai adaugat ea.

coral