Elena Lasconi vrea sa candideze la urmatoarele alegeri. Prezentatoarea tv isi doreste sa obtina functia de primar al orasului Campulung Muscel si se pare ca are sanse serioase.
Elena Lasconi va candida la urmatoarele alegeri! Prezentatoarea vrea sa fie primar la Campulung Muscel

Anuntul a fost facut chiar de Elena Lasconi, care este intrigata de faptul ca in orasul in care doreste sa candideze nu se ivesteste si nu se modernizeaza nimic.  De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casa in aceasta localitate si ca urmare s-a atasat enorm de toata regiunea.

Se pare ca Elena Lasconi a creat si o pagina de Facebook care se numeste ”Elena Lasconi alege Campulung”, unde promoveaza orasul si imprejurimile.

“Campulung a ramas inghetat in anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revolutie incoace. Si nu trebuie sa fii expert in urbanism sau politici sociale ca sa iti dai seama ca la mijloc sta o lipsa crasa de interes din partea autoritatilor locale. Nu vor sa schimbe orasul. Nu vor sa faca nimic. Mie imi plac cladirile istorice din Campulung pentru ce ar putea sa devina, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca sa se intample asta ar trebui sa existe un alt tip de atitudine in primul rand din partea primariei.”, a declarat Elena Lasconi.

Prezentatoarea de la Pro Tv sustine ca actualul primar nu isi respecta cetatenii, iar ea a sesizat acest lucru cand a mers in audienta pentru a-si rezolva o problema.

“Si o sa va dau un exemplu concret: ce pretentii sa avem apropo de schimbare, cand primarul ii trateaza pe oameni, la audiente, cu aroganta unui vechil. Un stapan de sclavi. Si nu spun asta pentru ca asa am auzit de la cineva, ci pentru ca am fost in audienta eu insami – aveam probleme pe strada, nu ajungea reteaua de apa potabila  – si l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Lasconi.

Intrebata daca va candida ca independent, Lasconi a spus:“Ca independent nu e vorba ca nu as avea vreo sansa. Dar eu am lucrat toata viata in echipa. Ca sa fii primar si sa schimbi lucrurile, trebuie sa treci anumite decizii prin Consiliul Local. Si acolo ai nevoie de sustinere de mai mult de 50% in consiliu. Si cum sa obtii acea sustinere daca nu esti intr-un partid in care crezi? Analizez toate optiunile. Inca nu am luat o decizie in ceea ce priveste aprtidul care sa ma sustina”, a incheiat Elena Lasconi.

coral