Elena Marin și Zanni de la Survivor au fost protagoniștii unui scandal de proporții în ediția de vineri seară. Cei doi s-au certat teribil, și totul a pornit de la bănuiala Elenei cum că Zanni îi fură mâncarea. Discuțiile au escaladat și cuvintele pe care cei doi și le-au aruncat au fost extrem de dure. Elena a început se plângă și a spus ce a deranjat-o cel mai tare din tot ce i-a spus Zannidache.

Elena Marin și Zanni de la Survivor sunt la cuțite

Elena Marin și Zanni s-au certat la cuțite după ce Faimoasa l-a bănuit pe tânăr că ar fi cel care îi fură mâncarea din tabără. Zannidache s-a enervat teribil și a început să arunce cu tot felul de cuvinte jignitoare la adresa Elenei. Concurentul a înjurat și s-a alegat de vârsta Elenei și aspectul fizic al acesteia. I-a spus, de la multe ori, Elenei – cotoroanță, iar asta a făcut-o pe Faimoasă să răbufnească în plâns.

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată. Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, a spus Zannidache.

Elena a încercat să țină piept acestor replici, însă aproape că nu a avut loc să reacționeze. Ea a spus că nu se poate înjosi la nivelul colegului ei și că îi pare rău că s-a ajuns la aceste discuții. Tot ea a spus că nu are cum să poarte un dialog cu Zannidache, întrucât nu îi permit caracterul și educația pe care le are.

„Nu mă pot înjosi la nivelul tău, îmi pare rău. Nici măcar nu am cum să port un dialog cu tine, caracterul meu și educația nu îmi permit”, a spus Elena Marin.

Scene ireale într-un autobuz din Brăila! Cum a reacționat femeia din imagine, după ce un puști de 15 ani a întrebat-o de ce nu poartă mască

Faimoasa a fost susținută de către Cătălin Moroșanu care s-a enervat pe Zannidache și i-a spus că nu e normal să se comporte și să vorbească așa, mai ales cu o femeie. Discuțiile au continuat și în Consiliu, unde, din nou, au fost lansate atacuri și de o parte și de alta.

Cătălin Moroșanu îl atacă pe Culiță Sterp la Survivor România 2021

În timpul competiţiei, cel mai mare scandal a avut loc între Zannidache şi Elena Marin, concurenta fiind acuzată că i-ar face ochi dulci ba lui Cosmin Stanciu, ba lui Cătălin Moroșanu. „Chestii din astea de doi lei, o vezi pe Elena, femeie la 31 de ani că s-a da la Zanni sau la Cosmin. Voi vă folosiţi de orice ca să daţi în săraca femeie. Folosiţi-vă de argumente solide, nu de…”

Surprinzătoare a fost opinia lui Moro despre Culiță Sterp:” „Culiță, Sebi sau Zanni…Culiță este băgat la înaintare drept lider şi va trăda la fel cum a făcut şi cu Jador. Acolo în acea Alianţă sunt două creiere cenuşii sau negre. E Zanni şi cu Sebi. Pe cine baţi, pe cine scoatem afară…”

Nu doar Cătălin Moroșanu sugerează că există o alianţă între Zannidache, Sebastian Chitosca şi Ana Porgras, ci şi alţi concurenţi care spun că ultimul concurent venit în echipa Faimoşilor, Sebastian cauta un suport. coral