Elena Udrea a trecut prin momente de cosmar in Costa Rica, impreuna cu intreaga familie. Totul s-a petrecut in noaptea de duminica, iar autoritatile au anuntat ca intreaga tara a fost afectata.

Sperietura zdravana pentru Elena Udrea. Costa Rica a fost zguduita de un cutremur puternic. A fost vorba despre un seism cu magnitudinea de 6,1 grade pe scara Richter, in noaptea de duminica. Seismul a fost resimtit atat in intreaga tara, cat si in Panama. Nu s-au semnalat pagube sau victime, insa toti toti locuitorii din Costa Rica, printre care si familia Elenei Udrea, fireste, au avut parte de momente foarte dificile.

Elena Udrea: ”Voi face o cerere de aprobare”!

Se apropie botezul fetitei Elenei Udrea, iar aceasta a marturisit ca si-ar fi dorit foarte mult ca micuta sa fie crestinata in Romanie. Dar nu stie daca se va putea intampla asta si, in consecinta, ia in calcul ca botezul sa se desfasoare in Costa Rica, chiar daca va fi vorba despre un botez catolic.

„Am tot sperat ca o sa fac botezul acasa, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie sa luam o decizie, pentru ca creste copilul, o sa ii fie greu nasei sa il ridice. Daca nu gasim o biserica ortodoxa, o vom boteza intr-una catolica, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cat mai curand posibil”, a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

coral