Eleva din Campina suspecta de coronavirus.Cursurile liceului au fost suspendate. O tanara in varsta de 19 ani, intoarsa recent din Italia este suspecta de coronavirus. Din cauza aceasta, cursurile liceului la care eleva invata au fost suspendate.

Eleva din Campina suspecta de coronavirus. Cursurile liceului au fost suspendate

Potrivit Mediafax, cursurile unui liceu din Campina au fost suspendadte dupa ce o eleva de 19 ani este suspecta de noul virus. Tanara s-a intors de curand din Italia. Directorul liceului Tehnologic Energetic Campina, a precizat ca a Inspectoratul scoalar Prahova a primit o adresa de la DSP Prahova.

DSP Prahova a facut joi un triaj in liceul din Campina si in urma acestuia au trimis-o pe fata de 19 ani acasa, ulterior aceasta a sunat la 112. Medicii asteapta rezultatul testului.

„Azi cursurile sunt suspendate sa facem dezinfectia. Exista o suspiciune de coronavirus. E o fata de la noi din scoala care a fost in Italia. S-a intorsd pe 25 februarie, a plecat cu un fel de gripa si s-a intors cu aceleasi simptome. A venit acasa, s-a adresat medicului de familie care i-a spus ca e o raceala si poate merge la scoala, asa cum am inteles eu„, a declarat directorul liceulu.

coral